2013. június 27., csütörtök

3. rész

Emberek 11 komit kaptam :oo *.* IMÁDLAK titeket <3 Nost itt a várva várt +18 rész. És még sok ilyet szeretnék :DD :3

Feleszméltem, majd gyors léptekkel Justin mellé értem. Beljebb invitált.
Ledobtam a táskámat amikor beértünk. Nem csak azért mert már fájt tőle a karom, hanem a csodálattól. Ez a ház.. Nos nem is találok rá szavakat. Maradjunk annyiba, hogy az házamba Justin nem fog belépni.

-          Az emeleten a 3. szoba. – felelte Justin, s a lépcső irányába mutatott.

Bólintottam, majd kettesével szedve a lépcsőfokokat felugráltam. Beléptem a szobába, ami kellemes meglepetés volt számomra.  Nem volt sehol, használt alsónemű, se zokni, minden szép rendben volt. A szobába bézsszín uralkodott.
Leültem az ágyára és vártam. 10 perc múlva megérkezett, egy frissen zuhanyozott, hajából  csöpögő vizes Justin.

-          Nem mész el zuhanyozni? – ült le mellém az ágyba.

Megráztam a fejemet.
Elkapta a másik kezem közelebb vonszolt amíg a lábai közé nem értem. Mellkasom gyorsan mozgott fel és le mikor éreztem hogy hatalmas kezét rárakta hátul a combomra. Megemelte, bátorított arra hogy üljek rá lovaglóülésben. Hátrébbcsúszott az ágyon, ráraktam a kezemet a mellkasára, nehogy leesek. Érintésem visszavontam mikor láttam hogy pólója alját megfogta. Az anyagot gyorsan áthúzta a fején mielőtt ledobta volna a padlóra. Szemeimet egyből vonzotta a napbarnított felsőteste. Muszáj volt hozzá nyúlnom kidolgozott felsőtestéhez. Izmai szálkásak voltak, megkeménykedtek a puha ujjaim alatt. Néztem hogy ajkai szétválnak mikor mutató ujjammal könnyedén megérintem a mellbimbóját. Forró volt lehelete, mialatt az érintésem egyre lejjebb haladt elől. Óvatosan felvázoltam a határozott vonalakat a hasán. Justin nem tudta levenni a sötét szemeit rólam. Kíváncsian hagytam hogy ujjaim elvándoroljanak a v vonalához a csípőjén. De megálltam a boxere szegélyénél ami látható volt a farmere felett. Lefagytam, még mindig Justin ölén ültem, lassan kicsatolta az övét. A gombot kipattintotta, a cipzárt lehúzta. Szemeim elkerekedtek. Justinnak gyors volt reflexe, mert amikor le akartam mászni róla egyik nagy keze megtartotta a combom a másik a derekam felé került hogy maradjak a lovaglóülésben.

Így maradtunk pár másodpercig. Remegve fújtam ki a levegőt, kirázott a hideg érintésétől, kezét feljebb csúsztatta hátamon, közelebb kényszerített magához. Előrehajolt, orra súrolta az arcom, kétségbeesetten próbált rávenni hogy válaszoljak. Előrébb hajoltam hozzá, megadva a lehetőséget hogy lekapjon.
Justin kezei eltűntek a lábamról. Ezt egy nyögés követte. Eltoltam magam, tágra nyílt szemmel vizslattam lefelé Justint hogy rámarkolt a lényegre. Szemei csukva voltak, mozdulatai keményebbé váltak, ajkai ismét szétnyíltak. Nem tudtam leállítani magam, a homlokához nyúltam, szőke haját hátrafésültem ujjaimmal. Hümmögött az érintésemre, egy halvány mosoly jelent meg az arcán.

Most Justin halkan nyögött, kiélvezte hogy az öröm átjárja a testét. Talán azért, mert azt akartam, hogy úgy érezzem erősebb vagyok, hogy létrehozzak egyfajta dominanciát, ahogy Justin rendelkezett felettem. Bármi is volt az oka, kíváncsi voltam milyen lehet az, amikor én vagyok fölényben. Szemei kipattantak, mikor ujjaim lefele vontattam megfeszült hasizmain. Kezem remegett, ahogy odaértem a fekete anyaghoz amit felfedett a kicipzározott farmer. Lélegzetem elállt, kezét rárakta az enyémre, bátorításképp. Justin meredten nézett az arcomra ahogy megmutatta nekem, hogyan érjek hozzá. Keményebb lett mikor gyengéden megszorítottam, félve néztem hogy Justin csípője megemelkedett az érintésemre. Egy idő utána visszahelyezkedett.

-          Keményebben. - Halkan utasított.

Több nyomást gyakoroltam rá, Justin jóváhagyását nyögésekkel jelezte. Nevem zihálva csúszott ki a szájából mialatt folytattam dörzsölését. Nem igazán hittem el ami történik, nem kellett volna ennek megtörténnie. De túl kíváncsi voltam hogy leállítsam magam. Nedvesség lepte el a fekete anyagot, Justin nyögései egyre gyakoribbak lettek. Arca eltorzult az örömtől, fejét hátrahajtotta. A kezemmel elkaptam a tarkóját, míg a másikkal folytattam a mozgást merevedésén. Előre hajoltam, számat nyakára helyeztem. Ujjhegyeit belenyomta a hátamba mikor elkezdtem szívni. Most az egyszer én irányítottam, szőke hajába beletúrtam. Egy mély nyögés kikényszerült a torka hátsó részéből olyan erősen szívtam ahogy csak tudtam.
Egy fojtott nyögés visszhangzott a szobában mielőtt nedves hő terjedt szét a boxerében. Justin továbbra is nehezen lélegzett,  egy másik hullám csapódott át rajta. Kezeivel közel tartott magához, csípője felemelkedett kétségbeesetten a további kapcsolatért. Pár perc múlva visszatért a gyönyörből.

-          Most te jössz. – nézett rám perverzen, majd segített lemászni.

Az ágy széléhez húzott. Majd óvatosan lehúzta rólam a nadrágot. Egy enyhe puszit nyomott a csípőcsontomra, miközben megszabadított a bugyimtól is.

 Hatalmas kezeivel megragadta a combom, széttárta őket, a lábaim lógtak mindkét oldalán. Fejem lustán megfordítottam, hogy egy pillantást vethessek arra, hogy Justin fel hozza ujjait a szájához. Szopogatta őket, majd kivette. Durva ujjak szaladtak fel a belső combomon. A középső ujjával kínozta a “bejáratot". Tudtam hogy vigyázni fog, ujját szelíden helyezte fel. De ez nem állította meg a kényelmetlen nyöszörgéseket amik kiszöktek a számból. A fejem újra a vállán pihentettem, küszködtem a lélegzetvétellel mialatt egyre mélyebbre került. Erős karjával átkarolta derekam, megakadályozva vonaglásomat. A testem összerándult amikor ujjával körözött, lassan kihúzta, majd újra feltolta. Állandó ütemben tette ezt. Éreztem hogy Justin mellkasa gyorsan mozog fel-le, szívdobogása szinte dörömbölt a hátamon. A lüktető öröm a testemben ellenállhatatlan volt. Szempilláim rebegtettem, nehéznek találtam a szemeim nyitva tartását.  Éreztem hogy a hő emelkedett a gyomromban. A combjaim össze akartak csukódni, de mivel Justin fogott  evvel megakadályozta ezt. Ő tudhatta hogy már közeledek a csúcshoz. Éreztem hogy csökkenti a távolságot köztünk, testével az alkarjára támaszkodott.

-          Élvezz el Anne! – utasított.
-          Oh istenem!


A bizsergés lassan abbahagyott, testem kimerültté vált, amint visszahuppantam a matracra.




19 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ*-*
    Kikúrt jó lett :DDD
    SIESS a kövivel :)

    VálaszTörlés
  2. Hat ez perverzebb lett ,mint hittem ,deee joo!!:))kovit!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már megkaptam, hogy biztos sok pornot nézek :'DD De nem igaz:D Köszönöm:) Már csak holnap lesz :)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. nagyon jóóóó :D kövit gyorsan :) (tudom h holnap)

    VálaszTörlés
  5. "mielőtt nedves hő terjedt szét a boxerében." ,de...ha rajta volt a boxere,hogy feküdtek le? :'D lehet,hogy én vagyok a hülye és félreértettem ,de akkor bocs xd amúgy nagyon jó lett!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem feküdtek le csak kiverte neki..:'DDD Justin pedig megújazta.:) Legalábbis szerintem.:)

      Törlés
    2. Pontosan:) Nem feküdtek le:D

      Törlés
  6. Wow! Nagyon jóóó!!
    Köööviiiiit!!!!! <33333333

    VálaszTörlés
  7. Ohhh bazd ilyen jót még soha de soha nem olvastam! kibaszottul nagy ember hallod!! :) :)

    VálaszTörlés